Редактор: Недко Петровe-mail: [email protected]Кадри: БТВДесетина сестри от Общинска болница Свети Мина в

...
Редактор: Недко Петровe-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bgКадри: БТВДесетина сестри от Общинска болница Свети Мина в
Коментари Харесай

Сестра от болницата в Пловдив за починалата жена: Контактувахме с нея без защитно облекло, без маски и без ръкавици

Редактор: Недко Петров

e-mail: [email protected]

Кадри: БТВ

Десетина сестри от Общинска болница „ Свети Мина ” в Пловдив са контактували без защитно облекло с 84-годишната жена, която през вчерашния ден умря там след подозрения за ковид, само че без да са и взети проби.

„ Всички, които бяхме на промяна, с един от лекарите, приехме болната в приемливо положение. Никой нямаше защитно облекло, бяхме без маски, без ръкавици и се наложи на идващия ден един от лекарите да закупи с персонални средства маски и ръкавици. Само по това съдете по какъв начин управлението на болничното заведение се грижи за личния състав. ”, разкри за БТВ една от сестрите.



Ето какъв коментар направи по тематиката регионалният шеф на Пловдив Дани Каназирева, която е началник на Областния щаб за битка с ковид: „ На първо време е решението на Областния щаб. Направили сме график за всички държавни лечебни заведения, като сме присъединили и частните лечебни заведения. Отделени са кревати, цели отделения, лечебни заведения с обособени входове имат изолирани пространства, които при случаи ще одобряват първите болести. Първият стадий е в инфекциозната болница, поделение в окръжна и частните лечебни заведения. Едва тогава, в случай че се случи, ще пристъпим към тази болница, общинската.

Тепърва следва в понеделник съвещание за апаратурата в „ Света Мина ” и нейната подготовка, само че тук ще желая поддръжката на Община Пловдив. Сами няма по какъв начин де оправим, в случай че в тази обстановка не сме единни и не активизираме всичките си старания, не може един, 5, 10 индивида да се оправят. Ще желая и по отношение на съществуването на личния състав, по какъв начин останалите лечебни заведения ще обезпечат личния състав в тази общинска болница. Наличен личен състав, дрехи защитни средства и всичко останало. ”

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР